Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
White Pearl
 
Loading...
Loading...

White Pearl

2,800ден

 • Фустан изработен од сатен во комбинација со мек тул.
 • 3/4 ракав со ластик.
 • Поставено со 100% вискозна постава.
 • Суќната е изработена од неколку слоја мек тул и еден слој аплициран тул со бисери.
 • Закопчувањето е со скриен патент на суќната како и копче на задниот дел на вратниот израз.
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање на ниска температура од задната страна на деловите каде нема тул.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.