Skip to content

Нова колекција

ПРОЛЕТ/ЛЕТО 2023 'Heaven Spring'

Пролетта ни внесува опкружување исполнето со аурата на свежите бои и позитивната енергија.Дизајни кои започнуваат со едноставност и завршуваат со волуменозност и раскош осврнувајќи се на егзотичните колоритни цветови кои даваат маѓепсна перфинетост и свежина.

Колекции

ПОСЕТЕТЕ ЈА МАГИЈАТА НА БАЈКОВИТИТЕ КРЕАЦИИ

ЕСЕН/ЗИМА 22/23 'SWEET PLEASURE'

БЕБЕШКИ СЕТОВИ

minies by sisters detska obleka

Нашата приказна

Кои сме ние

Доколку ја барате совршената детска облека, тогаш добредојдени сте кај нас! Minie’s by sisters е бренд кој ви нуди пред се висококвалитетна, најстилска и ексклузивна детска облека. Со вас сме за да ве воодушевуваме.

Основачи на овој бренд се сестрите Татјана и Тамара Маневи, кои кон неговото создавање пристапија со голема љубов и одговорност како и дизајнерска обука и едукација. Брендот Minie’s by sisters започнува со пласирање на пазарот од 2020 година.