Достава

Доставата на нашите производи се врши до сите региони на република Северна Македонија во соработка со ELS (Eco Logistic cargo).

Рок на достава

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата.

Преземање на нарачката

Курирот вашата нарачка ја носи до адресата за испорака во периодот од 10 до 16 часот. Доколку имате оставено адреса за испорака во одреден град, добивате порака на оставениот телефонски број. Во случај да не сте во можност да ја подигнете вашата нарачка,истата се враќа во база од каде може да ја подигнете во рок од 1 работен ден со претходно информирање на курирот во спротивно се враќа кај нас.

Цена за достава

Доставата изнесува 130 денари.

* Во случај на доцнењње на вашата пратка стоиме на располагање за да не контактирате на нашиот тел број +389 (78) 303 432 или +389 (75) 410 883 или на Viber, како и за добивање други информации околу доставата.

Напомена

Кога правите нарачка, важно е да оставите детални и сеопфатни информации за испорака. Ние не сме одговорни за неиспорачани пакети поради неточни информации на адресата направени од купувачот при нарачката!