Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Spiner
 
Loading...
Loading...

Spiner

2,500ден

  • Фантастичен волуменозен, памучен материјал.
  • Фустанчето ја добива формата благодарение на карнерите кои совршено паѓаат, а уште посовршено ја исполнуваат детската желба за лелеење на материјалот при вртење.
  • Долги пуф ракави со ластиче за уште поголема впечатливост.
  • Постава 100% Вискоза.
  • Не е подложен на гужвање.

Одржување на ткаенината

  • Перење на 30 степени.
  • Сушење на природни услови.
  • Пеглање до 110 степени.

Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор, шнола или стегач.

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.