Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Fantasy
 
Loading...
Loading...

Fantasy

3,500ден

Фустан со кружен израз. Детаљ впечатлива трака на предниот дел и на половината, како и странична машна. Обложени со органтин. Закопчување со скриен заден патент. Долниот дел на фустанот е изработен од мек тул и суќна од основниот мматеријал, долниот дел на суќната е поставен со мрежна трака која дава голема бујност.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.

НАДВОРЕШЕН ДЕЛ
100% полеистер

ПОСТАВА
100% Вискоза

Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор, шнола или стегач.

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.