Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Rigel
 
Loading...
Loading...

Rigel

4,700ден

Магичен модел,дизајниран од светкав материјал поставен со креп материјал кој овозможува максимална удобност.
Тулот е акцентот на впечатливиот изглед на ова фустанче.
Закопчување со скриен заден патент. Надворешен колан и прикачена машна на задниот дел за се добие вниманието на основниот светкав материјал.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.