Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Elegant rose
 
Loading...
Loading...

Elegant rose

3,500ден

 • Фустан изработен од волуменозен органтин.
 • Поставен со вискозна постава.
 • Долниот дел  е составен од една суќна од креп и две суќни од органтин.
 • Пуф ракав и V израз на задниот дел.
 • Закопчувањето е на задниот дел со скриен патент.
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање исклучиво со пареа со оддалеченост од материјалот.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.