Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Delphinus(Rose)
 
Loading...
Loading...

Delphinus(Rose)

2,500ден

Фустан дизајниран за незаборавен изглед.
Искористен е мек и удобен креп.Суќната е составена од постава,тул и основниот креп.
Преплетот на уникатноста и едноставноста е добиен преку светкавиот мек тул на јаката која не е статична и коланот на половината.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.