Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Carina (Rose)
 
Loading...
Loading...

Carina (Rose)

2,800ден

Фустанче дизајнирано за најудобните чекори.
Мек креп материјал во комбинација со мек тул.Волуменозноста е добиена од карнерот нашиен на долниот дел од суќната.
Ракав чии завршеток е со ластик доволно широк за удобност при движење.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.