Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Madmoiselle
 
Loading...
Loading...

Madmoiselle

4,700ден

 

 • Фустан изработен од комбинација на висококвалитетни материјали
 • Горен дел корсет од  мека памучна чипка , поставена врз креп основа
 • Бујни карнери како ракав
 • Суќна чии заден дел е подолг ,изработена од комбинирани парчиња мек тул  прикачени на основата
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.

 

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.