Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Candy
 
Loading...
Loading...

Candy

2,800ден

  • Фустанот е изработен од висококвалитетен креп.
  • Поставената мрежна трака на долниот дел заедно со карнерите дава совршен раскош.
  • Јаката е главен подвижен детал, изработена со сатенска трака за врзување и дупло изработен карнер од органза.
  • Мека вискозна постава.
  • Ткаенината не е подложна на гужвање.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно, регулаторот на пресата треба да биде на „свила“.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.

Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор, шнола или стегач.

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.