Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Luxury
 
Loading...
Loading...

Luxury

3,100ден

  • Комбинација од нежен креп и памучна чипка
  • Долг ракав со сатенски тракички за поголема впечатливост
  • Гламурозна машна украсена со меки пердуви

Одржување на материјалот

  • Перење исклучиво на рака
  • Сушење на природни услови закачено на закачалка.
  • Пеглањето не е препорачливо

Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор, шнола или стегач.

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.