Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Glow Dress
 
Loading...
Loading...

Glow Dress

3,500ден

  • Фустан со заоблен израз и долги ракави, скроени со набор во горниот дел.
  • Горниот дел е изработен од сјаен сатен и обложен од бела плисирана органза. Закопчување со скриен патент на задниот дел.
  • Раскошна суќна со постава, комбинација на крут и мек тул. Најгорна суќна изработена од сјаен сатен, скроена во полн круг и поставена мрежна трака во долниот дел.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.

НАДВОРЕШЕН ДЕЛ
100% полеистер

ПОСТАВА
100% Вискоза

Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.