Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Daisy dress
 
Loading...
Loading...

Daisy dress

2,100ден

  • Фустан изработен од памук
  • Поставен е со 100%вискозна постава
  • Цветниот карнер кој е нашиен на предниот и на задниот дел дава максимална естетика на фустанот
  • Закопчувањето е со скриен патентОдржување на материјалот
  • Перење на 30 степени
  • Сушење на природни услови,закачено на закачалка
  • Пеглање на ниска температура со пареа од внатрешната страна
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.