Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Vela
 
Loading...
Loading...

Vela

3,500ден

Фустан со неверојатно занесна комбинација на сјаен креп сатен и памучна чипка.
Волуменозни карнери над едноставниот основен крој.Сатенската машна е деталот кој  создава пресврт на доминација помеѓу материјалите.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.

 

Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.