Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Paradise dress
 
Loading...
Loading...

Paradise dress

3,100ден

 • Фустан изработен од креп основа,обложена со 3D цветна чипка.Суќната е изработена од мек креп врз кој се поставени повеќе нијанси на мек тул .
 • Поставено со 100%вискозна постава
 • Должината на фустанот е под колена.
 • Карнерите од тул на рамото се акцентот за бујноста и уникатноста на фустанот.
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка
 • Пеглањето не е дозволено од надворешната страна каде што има тул.
  Дозволено е пеглање од внатрешната страна,на основата на материјалот.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.