Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Lia-Pink
 
Loading...
Loading...

Lia-Pink

3,500ден

  • Фустан изработен од висококвалитетен органтин
  • Пуф волуменозен краток ракав
  • Основен материјал е креп сатен кој е обложен со органтин
  • Поставено со100%вискозна поставаОдржување на материјалот
  • Рачно перење.
  • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
  • Пеглање не е дозволено.
  • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
    Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.