Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Fluffy
 
Loading...
Loading...

Fluffy

3,600ден

 • Фустан изработен од висококвалитетен креп како основа ,обложен со мек тул
 • Суќна од парчиња тул за гламурозен и раскошен изглед
 • Поставено со вискозна постава
 • Карактеристика на фустанот е различната должина на предниот и задниот дел
 • Закопчувањето е странично со скриен патент
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење
 • Пеглањето не е дозволено
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.