Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
The Queen of sparkles-Yellow
 
Loading...
Loading...

The Queen of sparkles-Yellow

2,800ден

 • Фустан изработен од креп и мек тул.
 • Тул со апликација за уште по впечатлив изглед.
 • Волуменозен карнер како ракав изработен од тул со апликација .
 • Поставено со мека вискозна постава. 100% вискоза

  Одржување на материјалот
 • Рачно перење
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање на ниска температура од задната страна на деловите каде нема тул.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.