Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Sweetheart
 
Loading...
Loading...

Sweetheart

3,100ден

 • Сплет на нежни материјали за уникатен модел
 • Удобен сатен како основа
 • Карнер како впечатлив и уникатен детал
 • Суќна изработена од комбинација на мек еднобоен и апликативен тул
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.