Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Lia-Blue
 
Loading...
Loading...

Lia-Blue

3,500ден

 • Фустан изработен од висококвалитетен органтин
 • Пуф волуменозен краток ракав
 • Основен материјал е креп сатен кој е обложен со органтин
 • Поставено со100%вискозна постава
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.