Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Brilliant
 
Loading...
Loading...

Brilliant

4,500ден

 • Фустан изработен од основен мек креп обложен со гламурозна чипка
 • Уникатност низ повеќе слојната суќна , составена од постава на која е нашиена трака
  за поголема раскошност,3 слоеви мек тул и 2 слоеви уникатен сатен
 • Поставено со 100% вискозна постава
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.