Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Angel wings
 
Loading...
Loading...

Angel wings

3,500ден

 • Фустан изработен од комбинирани материјали,креп сатен,чипка и тул.
 • Горниот дел направен од креп сатен обложен со чипка.
 • Суќната е составена од креп сатен како основа на која се прикачени парчиња тул,нејзината должина е кратка од предиот дел,а долга од задниот дел.
 • Меки пердувчиња на ракавите се додадени како ексклузивен детал.
 • Грбот е  отворен во V израз под кој е додадена специјално изработена машна.
 • Поставено со100%вискозна постава.

  Одржување на материјалот

 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.