Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Tulip
 
Loading...
Loading...

Tulip

2,800ден

 • Прав,едноставен крој
 • Како основа мек удобен сатен на кој е додаден мек тул
 • Парчиња од мек тул како ракав
 • Рачно изработен цвет што ја пресликува нежноста прикачен на рамото
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.