Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Unique
 
Loading...
Loading...

Unique

2,500ден

  • Сет наменет за најмалите.
  • Сетот се состои од фустанче, шешир и гакички.
  • Изработено од вискозен материјал, поставено со 100% вискозна постава.

Одржување на материјалот

  • Перење на 30 степени, кратко центрифугирање.
  • Сушење на природни услови закачено на закачалка.
  • Пеглање максимум на 110 степени.
  • Забрането сушење во машина за сушење алишта.
  • Да се заштити од допир со остри предмети за да се избегне појавување на влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.