Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Cygnus
 
Loading...
Loading...

Cygnus

3,800ден

Низ овој фустан е внесено забавно расположение,каде светкавиот материјал се претвора во доминантност.Суќна е составена од тул ,обложена со мека постава.
Фасцинантна форма на кројот е она по што моделот е посебен .
Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.