Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Ara
 
Loading...
Loading...

Ara

2,500ден

Фустан со кој се овозможува целосно уживање. Изработен од сунгерест мек и висококвалитетен материјал.
Едноставност и нежност низ лежерниот крој .
Закопчување со скриен заден патент.

Одржување на ткаенината

  • Перење исклучиво на рака.
  • Фустанчето се суши на природни услови, закачено на закачалка.
  • Пеглањето е дозволено доколку е потребно на ниска температура.
  • Заштитите го фустанот од контакт со остри предмети кои можат да остават влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.