Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Сет 3 траки/Elegance
 
Loading...
Loading...

Сет 3 траки/Elegance

300ден

  • Сет траки изработени од мек тул во комбинација со памучни материјали
  • Растеглив и мек ластик
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.