Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Healing melody кошула
 
Loading...
Loading...

Healing melody кошула

1,100ден

Повеќенаменска кошула, изработена од ленен материјал. Пуф ракави со манжетна и бисерно копче.
Закопчување со копче на задниот дел.

Одржување на материјалот

  • Перење на 30 степени, кратко центрифугирање.
  • Сушење на природни услови закачено на закачалка.
  • Пеглање максимум на 110 степени.
  • Забрането сушење во машина за сушење алишта.
  • Да се заштити од допир со остри предмети за да се избегне појавување на влакненца.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.