Важно е да се одбере соодветен материјал за секоја креација

Сестрите близначки, Татјана и Тамара Маневи, вљубенички во модата и дизајнот, на свои 22 години го започнуваат својот мал бизнис во Свети Николе за креирање облека за девојчиња, како и комбинации за мајки и ќерки.

Инспиративна приказна за две млади девојки кои го реализираат својот сон во сопственото ателје во Свети Николе.

Сестрите Татјана и Тамара Маневи имаат само 24 години, а веќе две години го поседуваат модниот детски бренд MINIE’S by sisters.

Целиот текст е објавен на порталот Црно Бело.