Дома
Chevron Forward
Chevron Forward
Magic Butterfly
 
Loading...
Loading...

Magic Butterfly

2,800ден

 • Фустан изработен од комбинација на обичен мек тул,мек тул со светки и памучна чипка.
 • Пуф ракав изработен од парчиња мек тул.
 • Поставено со 100% вискозна постава
 • Впечатлив карнер на долниот дел на суќната.
 • На половината е прикачена лента за  врзување волуменозна машна
  Одржување на материјалот
 • Рачно перење.
 • Сушење на природни услови,закачено на закачалка.
 • Пеглање не е дозволено.
 • Заштитете го фустанот од остри предмети кои можат да направат оштетувања.
  Во цената е вклучен аксесоар по ваш избор,шнола или стегач.
Избриши

Условите за испорака може да ги дознаете во делот КЛИЕНТИ.

Рокот на достава е од 2 до 7 работни дена од моментот кога е направена нарачката и добивте повратен маил за истата. Доставата изнесува 130 денари. Повеќе информации за доставата може да прочитате тука.